Care 2 Carry

Zorg voor ergonomisch dragen!

Consulten

Als draagconsulent bied ik verschillende consulten aan. Het consult vind eigenlijk altijd bij jou thuis plaats en we bespreken van tevoren samen welke tijd in jullie ritme past. Zo is je kindje in zijn/haar vertrouwde omgeving en heb je zelf ook alles bij de hand. Tijdens een consult gaan we eerst samen aan de slag met speciale oefenpoppen en geef ik je uitleg over het knopen. Het streven is om aan het einde van het consult met je eigen kindje te hebben geknoopt. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken dan zullen we samen kijken naar een passende oplossing. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ik heb meerdere doeken die ik kan meenemen voor ee n consult maar als je zelf al een doek hebt dan is het raadzaam om tijdens het consult meteen met je eigen doek te knopen. In ons gezin hebben wij een hond, het kan dus voorkomen dat er op meegebrachte doeken een verdwaalde hondenhaar zit.

Indien een consult langer duurt dan de tijd die daarvoor staat kijken we samen wat daar de reden van is en kijken we of daar nog verdere kosten aan zijn verbonden. Indien er extra kosten bijkomen dan bedraagt dit €17,50 per half uur. Na afloop van ieder consult krijg je een uitgebreide beschrijving van de geleerde knoopmethode via de mail. Daarnaast bied ik als service ook nazorg. Dit houdt in dat je mij na het consult altijd nog mag vragen om mee te kijken door middel van foto's. Bijna altijd is dit voldoende om je net die ene laatste tip te geven om goed te knopen. Lukt dit om wat voor reden dan toch niet en wil je graag dat ik nog een keer langskom om met je mee te kijken dan reken ik €17,50 per half uur. Indien er extra kosten zijn dan gaat dit altijd in overleg, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Reis- en parkeerkosten

De eerste 10 kilometer reisafstand, berekend volgens google maps, zijn in de prijs inbegrepen. Is de reisafstand meer dan 10 kilometer, dan bereken ik €0,25 per kilometer. Indien je in een gebied woont met betaald parkeren zullen deze kosten ook nog worden doorberekend.

Consult afzeggen

Consulten kunnen tot 24 uur van tevoren worden afgezegd zonder extra kosten, hierna zal het consult wel in rekening worden gebracht. 

Aansprakelijkheid

De verantwoording rondom het kindje, tijdens en na een consult, ligt bij de ouders/verzorgers. Care 2 Carry geeft enkel advies en is niet aansprakelijk voor eventuele schade.

Cadeau of babyshower

Het is mogelijk om een consult cadeau te doen of als onderdeel van een babyshower aan te bieden. Past geen van de aangeboden consulten bij jouw vraag dan kijken we samen naar de juiste samenstelling van het consult en de daarbij behorende kosten.

Voor (zorg)professionals

Voor organisaties in de jeugd(gezondheids)zorg is er ook de mogelijkheid om mij in te schakelen voor een instructie. Neem contact met mij op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Reserveer hier je consult

De consulten die worden aangeboden:

€ 52,50Basisconsult
€ 70,00Duoconsult
€ 17,50Oriëntatieconsult
€ 17,50puntjes-op-de-i-consult
E-mailen
Bellen