Care 2 Carry

Zorg voor ergonomisch dragen!

Consulten

Als draagconsulent bied ik verschillende consulten aan. Het consult vind eigenlijk altijd bij jou thuis plaats en we bespreken van tevoren samen welke tijd in jullie ritme past. Zo is je kindje in zijn/haar vertrouwde omgeving en heb je zelf ook alles bij de hand. Tijdens een consult gaan we eerst samen aan de slag met speciale oefenpoppen en geef ik je uitleg over het knopen. Het streven is om aan het einde van het consult met je eigen kindje te hebben geknoopt. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken dan zullen we samen kijken naar een passende oplossing. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ik heb meerdere doeken die ik kan meenemen voor een consult maar als je zelf al een doek hebt dan is het raadzaam om tijdens het consult meteen met je eigen doek te knopen. In ons gezin hebben wij een hond, het kan dus voorkomen dat er op meegebrachte doeken een verdwaalde hondenhaar zit.

Indien een consult langer duurt dan de tijd die daarvoor staat kijken we samen wat daar de reden van is en kijken we of daar nog verdere kosten aan zijn verbonden. Na afloop van ieder consult krijg je een uitgebreide beschrijving van de geleerde knoopmethode via de mail. Daarnaast bied ik als service ook nazorg. Dit houdt in dat je mij na het consult altijd nog mag vragen om mee te kijken door middel van foto's. Bijna altijd is dit voldoende om je net die ene laatste tip te geven om goed te knopen. Lukt dit om wat voor reden dan toch niet en wil je graag dat ik nog een keer langskom om met je mee te kijken dan reken ik €10,- per kwartier. Indien er extra kosten zijn dan gaat dit altijd in overleg, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Tarieven

Eén-op-één consult: €10,- per kwartier

Duo- of groepsconsult: €12,50 per kwartier

Een één-op-één consult voor het leren knopen met een rekbare of geweven doek duurt gemiddeld 1,5 uur. Wanneer je met meerdere personen een knoopwijze wil leren duurt een consult gemiddeld 2 uur. Het tarief voor een duo- of groepsconsult is het bedrag per consult, ongeacht het aantal deelnemende personen. Voor een pasconsult van draagzakken staat gemiddeld 1 uur maar is ook afhankelijk van de situatie. In principe is alles mogelijk en kan er in samenspraak gekeken worden naar de wensen en mogelijkheden voor een consult op maat.

Reis- en parkeerkosten

Binnen een straal van 5 kilometer zijn de reiskosten inbegrepen. Is de reisafstand meer dan 5 kilometer enkele reis, dan bereken ik €0,25 per kilometer. Indien je in een gebied woont met betaald parkeren zullen deze kosten ook nog worden doorberekend.

Bruikleen draaghulpmiddel

Het is mogelijk om een draagdoek/draagzak/ringsling uit mijn collectie tijdelijk in bruikleen te krijgen. Voor de eerste 2 weken is dit gratis, hierna zal er een tarief van €5,- per week worden gerekend. Voorafgaand zal de waarde van het draaghulpmiddel worden gecommuniceerd. Indien er beschadigingen aan het draaghulpmiddel zijn die ik niet zelf kan repareren worden de kosten voor reparatie in rekening gebracht. Wanneer het draaghulpmiddel onherstelbaar is beschadigd zullen de kosten voor een vervangend en gelijkwaardig draaghulpmiddel ook in rekening worden gebracht.

Consult afzeggen

Consulten kunnen tot 24 uur van tevoren worden afgezegd zonder extra kosten, hierna zal het consult wel in rekening worden gebracht. 

Aansprakelijkheid

De verantwoording rondom het kindje, tijdens en na een consult, ligt bij de ouders/verzorgers. Care 2 Carry geeft enkel advies en is niet aansprakelijk voor eventuele schade.

Cadeau of babyshower

Het is mogelijk om een consult cadeau te doen of als onderdeel van een babyshower aan te bieden. Past geen van de aangeboden consulten bij jouw vraag dan kijken we samen naar de juiste samenstelling van het consult en de daarbij behorende kosten.

Voor (zorg)professionals

Voor organisaties in de jeugd(gezondheids)zorg is er ook de mogelijkheid om mij in te schakelen voor een instructie. Neem contact met mij op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

E-mailen
Bellen